diumenge, 29 de març del 2020

CANÇÓ: NO ENS DESDIBUIXEU



Bon dia,


Amb alguns cursos vam començar a treballar aquesta cançó: "No ens desdibuixeu". És una composició d'"El Petit Taller de Cançons" per la campanya Dona la Nota del CdA Pau Casals.

El missatge clar i contundent ens el fan arribar els més joves de la nostra societat als adults encarregats de preservar per a ells un món sostenible!

Amb aquesta iniciativa es pretén que els nens i nenes dels centres educatius de Catalunya prenguin consciència sobre el moment que vivim d'emergència climàtica i ambiental i participin de forma activa en el seu entorn més proper.  D'una banda, integrant els valors de l'educació per a la sostenibilitat en tots els àmbits de la vida del centre (currículum, gestió, relacions amb l'entorn, etc.). I d'altra, afavorint un espai d'intercanvi d'experiències a disposició dels centres.

Us proposo que us aprengueu la cançó i la canteu en família. En el vídeo va sortint la lletra i facilita poder seguir-la:




Els meus millors desitjos musicals per aquests dies estranys i difícils!! Amb moltes ganes de trobar-nos a l'escola el més aviat possible!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada